Имајте предвид дека во моментов сеуште имаме 3-неделна бесплатна проба. Тоа значи дека вашето дете може да оди 100% бесплатно првите 3 недели за да одлучи дали воопшто му се допаѓа танцот.

А доколку одлучите да продолжите после бесплатна проба

Бидејќи локацијата е нова, во моментот цената на членарината е само 800 денари месечно за тие што ќе се зачленат сега.

– Евентуално и постепено цената ќе порасне до “нормална цена” за вакви часови, а тоа е 1000-1200 денари месечно. Значи ако ни се приклучите и почнете со редовни часови некогаш во иднина, тоа би било по повисока, односно “нормална” цена

– Сите што ќе се зачленат додека цената е промотивна (односно 800 денари) ќе ја задржат таа цена и за понатаму. Дури и откако ќе пораснат цените за нови членови, вие ќе ја плаќате оваа пониска цена (се додека сте активен член).