Возрасни (Категорија 30+)

Нашите популарни едновечерни воведи се познати по нивната професионалност и организираност.

Може ли прво да дојдам само да гледам?

На луѓето им ветуваме перфектно организиран настан со примарна цел комфор. Затоа (меѓу другото) планираме точна бројка и тип на луѓе, возраст итн. Обично ако некој седи од страна како публика, кај голем број од луѓето во просторијата може да напра...

Avatar

By Алек Новковски

June 23, 2019

За системот на резервација

Користиме систем на резервација зашто имаме за цел да овозможиме максимално комфорна и забавна атмосфера. - Тоа значи дека бројката на луѓе треба да е соодветна (не премногу, не премалку)- Соодносот на партнери и партнерки треба да е добар (по мож...

Avatar

By Алек Новковски

June 24, 2019

За возраста

Во Сакам Танц имаме 2 главни поделби Детски групи Рекреативни групи и настани Рекреативните групи се делат на две категории - Млади (16-29) - Возрасни (над 30 години) Нема потреба да ги прашувате следниве прашања: Дали смеам да дојдам ако имам xyz...

Avatar

By Алек Новковски

November 2, 2020

Кои се танците на воведот за возрасни?

 Бесплатниот вовед е дизајниран за луѓе кои никогаш во животот не пробале да играат. Се учи само апсолутна основа на танцот (како се прават чекори, како се фаќа ритам итн)- Инструкторот потоа бира 4 танци како пример. Ги бира танците на лице место...

Avatar

By Алек Новковски

September 7, 2019