Деца| Се за детските групи

Се што може да ги интересира родителите на едно место.

За цените

Имајте предвид дека во моментов сеуште имаме 3-неделна бесплатна проба. Тоа значи дека вашето дете може да оди 100% бесплатно првите 3 недели за да одлучи дали воопшто му се допаѓа танцот.А доколку одлучите да продолжите после бесплатна пробаБидеј...

Avatar

By Алек Новковски

October 7, 2019

Колку пати неделно доаѓаат на часови?

Ова зависи од возраста. За децата под 7 години имаме наједноставен систем со 2 пати неделно.За децата над 7 години имаме специјален 2 (+1) системПредноста на 2+1 системот е што овозможува максимална флексибилностНекои деца во танцот се помотивиран...

Avatar

By Алек Новковски

September 1, 2019

Правила за детските групи

1) За вашите лични предмети клубот не сноси одговорност2) Секоја материјална штета во студиото ќе биде на товар на родителот3) Доколку вашето дете има било какви здраствени проблеми треба да се консултирате со стручни лица од медицината за да доби...

Avatar

By Алек Новковски

September 1, 2019

Дали може да учествуваат родители на часот?

Ваква опција не постои никаде во танцот (ниту во Македонија, ниту во светот). Има повеќе причини зашто е така.1) Децата секогаш се срамат да играат ако има туѓ родител во просторија што стои од страна да ги гледа. Голем дел од децата одбиваат да и...

Avatar

By Алек Новковски

September 23, 2019

Кои танци се учат во школата?

Работиме според меѓународната методологија за работа со деца. Според таа методологија малите деца треба да ги учат сите танцови стилови бидејќи сеуште не знаат во што ќе се пронајдат. Според оптималната методологија за работа со деца, тие треба да...

Avatar

By Алек Новковски

October 21, 2019